SE*Skillywidden's since 2010-10-06


Bakom stamnamnet SE*Skillywidden’s står jag, Ronja Alftin.

Jag är född 1988 och kommer ursprungligen från Kilafors i Hälsingland. Jag har alltid älskat djur och haft allt från möss till hästar genom åren. 2014 flyttade jag ner till Karlskoga där katteriet varit aktivt tills 2021, under 2022 har jag hunnit bli sambo med mitt livs kärlek och nu bor vi strax utanför Ludvika i Dalarna, mina avelskatter bor hos fodervärdar i trakterna kring Örebro det just nu är vad som fungerar bäst och katteriet ligger lite på is men förhoppningen är att framöver ha kullar sporadiskt när vi känner att det passar in i livet.Jag är ganska petig när det kommer till avel, allt ska kännas rätt och hos oss planeras inga kullar "bara för att" jag ska själv vilja behålla något för att göra en kombination,  det ska finnas en tanke och ett mål bakom, sen kan det självklart bli så att ingen ur kullen blir kvar ändå, men tanken är alltid att någon ska gå vidare i avel hos mig, därför har vi inte kullar så ofta utan det kan gå långa perioder mellan kull.


Jag är också noga med temperament på mina katter då de ska ha lätt för att anpassa sig till olika miljöer och människor och fungera lika bra hemma som på utställning. Alla katter HCM scannas regelbundet, blodgrupperas och FIV/feLV testas innan de går i avel.


Mitt Stamnamn är registrerat i FIFé och jag följer SVERAKs regler för uppfödning och stambokföring, jag är diplomerad uppfödare och medlem i Västerås Kattklubb.